Kjære Blomst – Blumat selvvanningssystem for alle plantetyper

Blumat kan se tilbake på over 50 års selskapshistorie og er nå en ledende produsent av selvanningssystemer for innendørs, utendørs, veksthus og balkonganlegg. Blumat valgte å utvikle sine egne produkter helt ifra starten av.

Ved innføringen av Tropf-Blumat-systemet har selskapet fokusert utelukkende på solide systemer for plantevanning. Tropf-Blumat kan brukes på alle typer planter, busker og grønsaker med ulikt behov for
vannkonsum uten problem. Vanntilsiget blir sakte tilført i doser. Plantene får tilsig av temperert vann og sunn frodig tilvekst blir resultatet. Det blir flere blomster, mer grøde og du vil se forskjellen.
Vi har vært tro mot denne spesialiseringen og er nå helt lidenskapelig opptatt av vannbesparende vanning. Vår erfaring og kompetanse garanterer topp kvalitet og langvarige produkt funksjon.
Med Blumat får plantene akkurat den vannmengden den behøver, uansett hvilket vær det er. Vannet ledes fra hvilken som helst beholder gjennom et tynt rør og gjennom den terracottapluggen til plantejorden.